DIENSTEN

Bedrijfspresentatie

Een bedrijfspresentatie of bedrijfsfilm is een film die op algemene wijze uw bedrijf profileert. Terwijl een promotiefilm specifieker gericht is op het promoten van een bepaalde dienst of happening, geeft een bedrijfspresentatie dus een algemenere beschrijving van uw werkzaamheden.

De kosten van je bedrijfspresentatie zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Alles is mogelijk!

Wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Commercials

Een commercial, ook wel reclamespot, is een promotionele boodschap op radio of televisie, of in de bioscoop. Het gaat hier om een bepaalde vorm van communicatie waarbij de publieke opinie beïnvloed wordt om aanhangers te winnen voor bepaalde opvattingen of standpunten.

De kosten van je commercial zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Alles is mogelijk!

Wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Documentaire

Een documentaire is verhelderend en informatief. Het laat de kijker op een controlerende en duidelijke manier zien welke boodschap je wilt over brengen. Ook hierbij geldt dat beelden meer dan woorden zeggen. Door het maken van een documentaire maakt u indruk op de kijkers en zet u mensen aan tot actie. Door te kiezen voor een nieuwe manier van communiceren onderscheidt u zich van de concurrent. Door het gebruiken van beeld, zorg je ervoor dat de doelgroep uw boodschap sneller en beter onthoudt en meer beleving krijgt bij uw werkwijze. Het maken van een documentaire is een intensief proces. Het is dan ook belangrijk om een creatieve partij te zoeken die met u meedenkt en aanvoelt wat u wilt en dit uiteraard ook nog perfect weet toe te passen in het eindproduct.

De kosten van je documentaire zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Alles is mogelijk!

Wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Narrowcasting

Narrowcasting is een vorm van broadcasting maar dan naar een specifiekere doelgroep, niet het algemene publiek. Door middel van de opkomst van nieuwere goedkopere plasmaschermen zie je tegenwoordig bij bedrijven en winkels er wel eentje hangen die zodoende informatie of entertainment presenteren. Met narrowcasting bereik je de juiste mensen, vandaar dat het ook een steeds populairder middel wordt van PR.

De kosten van je Narrowcasting zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Alles is mogelijk!

Wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!